Έχουμε κέφια σήμερα στο elenifourli.com και φτιάχνουμε ένα απίστευτο ψωμί με αλεύρι και γάλα αμυγδάλου το οποίο είναι πεντανόστιμο, πολύ πολύ υγιεινό και χωρίς γλουτένη.
Υλικά
3 κούπες αλεύρι αμυγδάλου
Μισή κούπα ελαιόλαδο
¼ κούπας γάλα αμυγδάλου
3 αυγά
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
¼ κουτ. γλυκού αλάτι
Οδηγίες
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 βαθμούς. Λαδώνουμε μια φόρμα κέικ. Ανακατεύουμε μαζί όλα τα υλικά. Βάζουμε το μίγμα στη φόρμα και το απλώνουμε.
Ψήνουμε στον φούρνο για 50-60 λεπτά και το αφήνουμε να κρυώσει. Αναποδογυρίζουμε τη φόρμα και κόβουμε το ψωμί σε φέτες.
Υπέροχο!!!
Ελένη ♥♥